Varför Clicksocks?

Clicksocks är lösningen för dig som är trött på att offra värdefull fritid på att sortera strumpor.

Aldrig mer sortera strumpor

Alla som använder strumpor vet vilket elände det är att ofrivilligt pussla ihop enstaka strumpor efter tvätten. Det är alltid någon strumpa som saknas, och aldrig någonsin dyker den upp igen.

Även du som är smart och bara köper enfärgade strumpor av samma sort får samma problem. Strumpor slits ju med tiden. Rätt vad det är sitter du där och sorterar, och råkar para ihop en sprillans ny svart strumpa med en sliten och glåmig gammal trasa.

Vi funderade länge på en lösning på problemet, den ena mer tekniskt avancerad än den andra. Till slut insåg vi att den enklaste lösningen är den bästa:
Med en diskret tryckknapp på strumpans skaft är ett världsproblem löst! Tänk vad mycket vi människor kommer att hinna med, när vi inte längre måste sortera strumpor!

Allt som krävs är att du klickar ihop strumporna i ett par när du har använt dem. Sedan är hela problemet löst. En sekund vid sängkanten på kvällen, och du sparar timtal av sorteringsarbete per år.

Strumpor med massor av bomull

När vi äntligen hade kommit på vår geniala idé, så var det dags att fortsätta konstruera våra strumpor. Det är ju inte bara trycknappen som gör strumpan. Den ska vara komfortabel också. Därför producerar vi våra strumpor med hela 97 procent bomull. Det är väldigt mycket bomull! Jämför oss gärna med vilken konkurrent du vill.

Vad är det då som är så bra med bomull? Testa, så får du se. Våra strumpor andas naturligt. Bomullen ger dina fötter luft, och håller dem svala och sköna. Det är annat det, än strumpor med en massa syntetmaterial.

Köp många par strumpor!

Störst nytta får du av Clicksocks, om du gör dig av med alla dina andra gamla strumpor – det är väl ändå dags att byta ut de flesta, om sanningen ska fram? Skaffa dig istället åtminstone en veckoförbrukning av Clicksocks, och du är av med sorterandet för alltid!

Vi säljer våra strumpor i tvåpack, för att vi vet att du kommer att vilja ha många! Under 100 kronor för två par supersköna strumpor, som löser ett världsproblem. Kan det bli bättre?

Med Clicksocks strumpor får du tid över till annat!
Vi har utvecklat en helt ny typ av strumpa, som löser ett världsproblem!