Köpvillkor

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen ska du omedelbart kontakta oss via e-post order@clicksocks.se

Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Information om priser

Priserna på produkterna hos Clicksocks anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakade av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Dock ändras aldrig priset i efterhand när din order är bekräftad.

Information om produkter

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter på denna hemsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera våra produkter så korrekt som möjligt.

Leveransvillkor

Du hittar all information om våra leveransvillkor på denna sida.

Ångerrätt, reklamation, byte, öppet köp, returer

Du hittar all information om ångerrätt, reklamation, byte, öppet köp och returer på denna sida.

Information om Betalsätt

Betalning kan ske via bank/kreditkort, direktbetalning, och faktura (Paysonfaktura).

Betala med kreditkort, Internetbank eller mot faktura med Payson.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA och MasterCard för kreditkortsbetalning samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar:

  • Swedbank
  • Handelsbanken
  • SEB
  • Nordea
  • Danske Bank

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Om Paysonfaktura

Payson logo

Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor för PaysonFaktura är 14 dagar och det tillkommer en fakturaavgift om 19 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Information om Personuppgiftslagen (PUL)

Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än för att kunna genomföra din beställning. Vi följer personuppgiftslagen som trädde i kraft 1998. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Läs mer om personuppgiftslagen här: Personuppgiftslagen.