Vi bidrar i kampen för att bota diabetes!

Publicerad den

Varje krona räknas

2017 är året då stor uppmärksamhet äntligen har riktats mot folksjukdomen diabetes. En sjukdom som orsakar mycket lidande för både barn och vuxna.

Den 14:e november hölls en gala i TV3 till förmån för forskningen kring diabetes typ 1 och 2. Det kom in 5,7 miljoner kronor, en riktigt bra början!

Vi på Define Me har ett extra stort engagemang i denna fråga, eftersom vår Anja har diabetes sedan barnsben. Här kan du läsa en artikel om henne och hennes diabetes.

Anja berättar:

Diabetes är som en livslång övervakare av min kropp. Minsta lilla felkalkylering och kroppen kommer att svara på olika sätt. Att leva med diabetes är lite som att balansera på en slak lina.

Vi har bestämt oss för att bidra i kampen för att forska fram ett botemedel mot denna folksjukdom.

Vårt företag kommer därför att skänka 5% av hela vår nettoförsäljning från julhandeln i webbshopen under december till Barndiabetesfonden. För att inte starta från noll nu i början på december, så lägger vi till 1000 kronor till att börja med.

Inbetalningen till Barndiabetesfonden sker då vi har stämt av december månads försäljning.

Vill du vara med och kämpa? Nu vet du att för varje produkt du köper hos oss under december månad, så går lite av dina pengar till ett väldigt viktigt ändamål.

Clicksocks stöder forskningen kring diabetes
Anja Siltberg, Clicksocks
Vår kära kollega Anja har diabetes sedan barnsben. Nu skänker vi en del av vinsten till forskningen runt denna folksjukdom.

Världsdiabetesdagen

Publicerad den

Idag uppmärksammas världsdiabetesdagen. Det är första gången det händer, någonsin. Väldigt många barn insjuknar i

diabetes typ 1 och tvingas till en vardag med flera sprutor och kanske 20 stick i fingret på en dag.

Vi på Define Me vill vara med och kämpa för alla barn och föräldrar som tvingas leva under ständig kontroll.

Fortfarande har man inte kommit på något botemedel och ännu finns ingen forskning som visar varför så många barn och vuxna insjuknar i typ 1.

Jag har själv levt med diabetes sedan jag var 8 år. Jag vet dock att det går att leva ett relativt bra liv och att man inte nödvändigtvis måste försaka drömmar och mål som man har.

Det gäller bara att bli kompis med sin diabetes! 🙂

Läs gärna hela artikeln om hur Define Me utmanar andra företag i kampen om diabetes.

Ikväll tittar jag på galan, det gör väl ni med? /Anja

Clicksocks blev succé i Mönsterås

Publicerad den

Nu, kära vänner, har Clicksocks fått sitt stora genombrott på ostkusten.

Clicksocks fann på Mönsterås höstmarknad i helgen, och sålde mängder av smarta strumpor till smarta marknadsbesökare.
Clicksocks fann på Mönsterås höstmarknad i helgen, och sålde mängder av smarta strumpor till smarta marknadsbesökare.

Igår, lördag den sjunde oktober, hade vi vårt fina tält uppslaget på den stenlagda Storgatan i pittoreska Mönsterås. Det var höstmarknad, och vi hade knappt hunnit dit förrän vi sålde våra första par Clicksocks. Vi fick fylla på stället flera gånger under dagen.

Vi gratulerar alla smarta Mönsteråsare, som har förstått hur mycket tid som kan sparas med våra smarta strumpor!

Clicksocks på marknadsturné!

Publicerad den

Idag inleder vi på Clicksocks en marknadsturné! Vi kommer att mingla med marknadsbesökare i Småland vid några tillfällen under hösten, med start idag i Algutsrum på Öland.

Några timmar in i marknadsdagen i Algutsrum, under en strålande höstsol, ser vi ett tydligt intresse för Clicksocks på Öland. Vi har fullt upp med att demonstrera vårt system, som gör sortering av strumpor till ett minne blott.

Med Clicksocks behöver man aldrig mer sortera strumpor!
Anja har fullt upp med att visa våra fina produkter för marknadsbesökarna.

I morgon, lördag, flyttar vi vårt fina vita marknadstält till Mönsterås och höstmarknaden där. Vi hoppas att mönsteråsarna är lika köpsugna som ölänningarna.

Längre fram mot vintern kommer vi att besöka ett antal julmarknader. Även om vi i första hand fokuserar på att utveckla vår e-handel, så är det fantastiskt roligt att möta människor och få höra hur mycket de uppskattar vårt system för en enklare tillvaro utan sortering av strumpor.

Har du vägarna förbi Öland eller Mönsterås dessa dagar? Välkommen till vårt tält!

Våra strumpor gillar strandhäng

Publicerad den

Clicksocks strumpor - aldrig mer sortera strumpor

Idag fick våra Clicksocks hänga med ner till stranden. Ja, kan låta konstigt kanske med strumpor på stranden men faktum är att de här gör sig alldeles utmärkt där, då de är så svala! De innehåller 97% bomull, så det känns knappt att de sitter på. Dessutom är det skönt att slippa sanden mellan tårna emellanåt, faktiskt.

Kolla in rean på våra vita Clicksocks!

 

 

 

 

 

 

Clicksocks + Define Me = Sant

Publicerad den
Define Me Scandinavia AB driver sedan sommaren 2017 webbutiken clicksocks.se.
Define Me Scandinavia AB driver sedan sommaren 2017 webbutiken clicksocks.se.

Sedan sommaren 2017 har Define Me Scandinavia AB fått möjligheten att förvalta vidare den fantastiska idén med Clicksocks.

Vi på Define Me Scandinavia AB har sedan tidigare stor erfarenhet av att sälja bland annat fantastiska strumpor. Vi driver webbutiken Define Me sedan en tid tillbaka, där vi fokuserar på att erbjuda designade strumpor, underkläder och accessoarer. Hos oss hittar du produkter som får dig att synas i mängden. Besök oss gärna på www.defineme.se, om du blir sugen på mer design!

Då vi fick möjligheten att även ta in Clicksocks i vårt sortiment, och driva den här webbutiken, så tvekade vi inte en sekund. Precis som du, så insåg vi fördelarna med Clicksocks. Tänk vad tid vi kan spara åt mänskligheten!

Vi hälsar dig varmt välkommen i Clicksocks-gänget, och som sagt – ta gärna en titt även i syster-butiken Define Me!